PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Odpiralni čas:

Pon-Pet: 10h-18h

Sob: 9h-13h

Kontakt:

info@urgenca-bike.com

02/4710255

0
Vaša košarica je prazna!

AKCIJA:  ZNIŽANJE KOLES IZ ZALOGE!!

Kolesa

Tiskanje
Akcija
kolesarski notranji rogovi SqLab01

Notranji rogovi SqLab

Ocena: Še ni ocenjeno
ProizvajalecSq Lab
Razpoložljivost:ni zaloge 0 izdelek(ov)
Šifra izdelka:notrogsq
39,95 €
37,95 €
+ -

Opis

 

 

 

Premikanje dlani v notranje položaj omogoča komolcem udobno počivanje, hkrati pa vam omogoča premakniti položaj telesa naprej. Takšen položaj ima aerodinamično in biomehanično prednost.

 

kolesarski notranji rogovi SqLab06Rogovi krmila iz zgodnjega časa gorskega kolesarstva so se montirala na zunanje strani krmila.

Iz ergonomske perspektive je to zelo dobra ideja. Sčasoma pa so ravna krmila postala manj priljubljena saj je prodaja privzdignjenih krmil  narasla, medtem so rogovi počasi začeli izginjati. Ob prelomu razvoja koles in pojavu novih geometrij 29 in 27,5, so krmila postala nižja in širša. Zdaj imajo rogi spet smisel. Ampak z eno manjšo spremembo, navznoter krmil smo pritrdili prijeme/ročaje imenovane notranji rogovi. Tu je prišlo ime z rahlo natsprotno osnovo. Notranji rogovi so nova ustvarjalna evolucija/sprememba dobrih starih rogov, ki smo jih poznali iz zgodnjih časov gorskih koles, ampak z nikoli prej videnim varnim stališčem. Kljub temu ,da dlani počivajo na notranjih rogovih, zavorne ročice ostajajo dosegljive, s čimer se je varnost napram starim izvedbam rogov, bistveno povečala. Pozicija spominja na držo aerodinamičnih krmil/rogov. Notranji rogovi ne tehtajo veliko in niso napoti, zato jim dajte vsaj poskus!Notranji rogovi ustrezajo večini koles. Montirani so direktno na krmilo med zavorno ročico in ročajem krmila, tam je po navadi največ prostora. Večina zavornih ročic je dovolj dolga da omogoča varno in učinkovito zaviranje.za najboljšo možno zavorno zmogljivost. Notranji rogovi nimajo posebne specifične uporabe, uporabni so za celoten spekter gorskih, cestnih in trekking koles.

Mnenja

Zadnji ogled

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 0, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Pisni znaki:

Komentarji

Nazaj na: Ergonomski notranji rogovi SqLab

Sledite nam: