PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Odpiralni čas:

Pon-Pet: 12h-17h

Zaprto od 24.12.20 do 4.1.21 !

 

 

Kontakt:

info@urgenca-bike.com

02/4710255

0
Vaša košarica je prazna!

>>>>AKCIJSKA PONUDBA ZIMSKIH SERVISOV KOLES !!!<<<<

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Seznam želja

Ni izdelkov v Seznamu želja.

SERVIS KOLES URGENCA BIKE

SREVIS SLIKA1

 

V našem podjetju je servis koles na prvem mestu in nam zadovoljstvo stranke po opravljenem servisu pomeni največ. Zato se trudimo že vrsto let nudit kvaliteten servis z vgrajenimi kvalitetnimi rezervnimi deli. Pri nas prevzamemo v servis z veseljem še najbolj umazano kolo, saj nam to ne predstavlja nobene težave kajti za čiščenje kolesa poskrbimo v svoji pralnici koles.

V času kolesarske sezone vam priporočamo zaradi povečanega števila koles na servisu, da nas predhodno kontaktirate za prosti termin. Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 02/4710255

 SERVIS 2

 

SERVIS ELEKTRIČNIH KOLES:

Nudimo tudi kvaliteten servis električnih koles z BOSCH in SHIMANO pogoni za katere smo opravili vsa potrebna izobraževanja in pridobili potrebne licence za servis. Tako vam lahko ponudimo servis z vso potrebno diagnostiko in opravimo tudi test in vzdžljivost baterije hrati pa so nam na voljo tudi vsi rezervni deli.

 

   Bosch eBike Service Logo Bannershimano steps logo sm

Nasvet:

Poskrbite za pravočasno menjavo verige!

Prikazali vam bomo kako lahko sami preverite stanje vaše verige.Na pomičnem merilu nastavite 152,4mm in nato prislonite na rob verige, če je med merjenima členoma točno 152,4mm je veriga nova. Če je razlika +0,75mm je čas za menjavo,ter zagotvo ne bo treba menjati verižnikov,če bo pa ta razlika večja od 0,75mm bo pa nova veriga po vsej verjetnosti preskakovala in bo verjetno potrebna menjava tudi verižnikov.

Druga možnost je tudi ta,da se oglasite pri nas,kjer vam brezplačno s posebnim merilcem verige ParkTool točno odčitamo koliko je veriga raztegnjena in verigo tudi po potrebi zamenjamo!

Rezultati 1 - 2 od 2Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 2 od 2Prikaži:     izdelkov na stran

Sledite nam: