PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE
Cesta XIV.divizije 20a
2000 Maribor
Pobrežje

ODPIRALNI ČAS:
PON - PET od 10h - 17h
SOBOTA od 9h - 12h
Nedelje in prazniki ZAPRTO!

KONTAKT:

info@urgenca-bike.com

02 47 10 255

0
Vaša košarica je prazna!

AKCIJA:  ZNIŽANJE KOLES IZ ZALOGE!!

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Seznam želja

Ni izdelkov v Seznamu želja.

Servis koles

Servis-koles

SERVIS KOLES URGENCA BIKE

V našem podjetju je servis koles na prvem mestu in nam zadovoljstvo stranke po opravljenem servisu pomeni največ. Zato se trudimo že vrsto let nudit kvaliteten servis z vgrajenimi kvalitetnimi rezervnimi deli. Pri nas prevzamemo v servis z veseljem še najbolj umazano kolo, saj nam to ne predstavlja nobene težave saj za čiščenje kolesa poskrbimo v svoji pralnici koles.

V času kolesarske sezone ko imamo veliko koles na servisu vam priporočamo da nas kontaktirate za prosti termin za servis vašega kolesa. Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nasvet:

Poskrbite za pravočasno menjavo verige!

Prikazali vam bomo kako lahko sami preverite stanje vaše verige.Na pomičnem merilu nastavite 152,4mm in nato prislonite na rob verige, če je med merjenima členoma točno 152,4mm je veriga nova. Če je razlika +0,75mm je čas za menjavo,ter zagotvo ne bo treba menjati verižnikov,če bo pa ta razlika večja od 0,75mm bo pa nova veriga po vsej verjetnosti preskakovala in bo verjetno potrebna menjava tudi verižnikov.

Druga možnost je tudi ta,da se oglasite pri nas,kjer vam brezplačno s posebnim merilcem verige ParkTool točno odčitamo koliko je veriga raztegnjena in verigo tudi po potrebi zamenjamo!

Proizvajalec:
Urgenca koles
Rezultati 1 - 2 od 2Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 2 od 2Prikaži:     izdelkov na stran

Sledite nam: