PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Odpiralni čas:

Pon-Pet: 10h - 18h

Sobota: 9h - 12h

Nedelje in prazniki zaprto!

Kontakt:

info@urgenca-bike.com

02/4710255

0
Vaša košarica je prazna!

Kolesa

Tiskanje
sedez_610_Ergolux_03__1521562187_251

Sedež Sq lab 610 Ergolux

ProizvajalecSq Lab
Razpoložljivost:na zalogi 5 izdelek(ov)
Šifra izdelka:SQ610E
98,95 €
Sedež za udobno gorsko in športno trekking kolesarjenje.
Širina
+ -

Opis

Ergolux 610 Activ,

je bil posebej razvit za komfortno usmerjene MTB in športno usmerjene TREKKING kolesarje. Dvostopenjska oblika sedeža, ki izhaja iz uspešne športne različice ERGOWAVE, je za razliko od te udobnejša. Različica ERGOLUX® ponuja več udobja, saj so v nadaljnem razvoju sledili zahtevam po udobju a hkrati ohranili določene lastnosti športnih različic.

Pri več urnem kolesarjenjem po asfaltnih ali makedamskih cestah, vas bo sedež zraven svoje športnosti še navdušil tudi z udobjem. V primerjavi z sedeži ERGOWAVE , sedež 610 Ergolux ponuja malo več naležne porvšine in mehkobe. Kljub športnemu videzu, nudi pri naleganju medeničnih kosteh dovolj udobja.

Prva stopnja dvostopenjske oblike vam omogoča zmerno do zmerno športne drže na kolesu, saj nudi oporo hrbtenici, kar vam omogoča stabilni držo in optimalen prenos moči na pedala. Druga stopnja oblike sedeža optimalno porazdeli pritisk na medenične kosti, zaradi povečanja naležna površine. Za večje udobje poskrbi tudi nižje ležeč nos sedeža, ki popolnoma razbremeni občutljive dele telesa, tako kot pri moškem, kot pri ženski.

Brezčasni dizajn paše na vsako kolo.


Na voljo v večih širinah: 13,14,15 in 16 cm

Specifikacije

Tip sedeža MTB
Nazaj na: Ergonomski kolesarski sedeži SqLab

Sledite nam:

kje smo