PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 18 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelje in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Kolesa

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Seznam želja

Ni izdelkov v Seznamu želja.

Cestna kolesa

reacto da ltd

Naša kolesarska trgovina ponuja različna cestna kolesa. Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci, da vam omogočimo izbiro, ki se popolnoma prilega vašim potrebam in željam.

Užitki in udobje pri kolesarjenju so v prvi vrsti odvisni predvsem od kakovosti kolesa. Če nameravate najpogosteje kolesariti po asfaltu in gladkih površinah, je cestno kolo prava izbira. Vendar pred nakupom v specializirani trgovini s kolesi morate poznati njegove ključne lastnosti, ki bodo zagotovile vašo izkušnjo. Prva pomembna značilnost je velikost okvirja, ki mora ustrezati vašim dimenzijam in postavi ter vpliva na udobje med vožnjo. Pnevmatike morajo biti široke od 18 do 25 milimetrov, gladke in napolnjene z visokim pritiskom, kar omogoča hitrejšo vožnjo po gladkih površinah.

Material okvirja je ključen in karbonska vlakna so prevladujoča izbira zaradi njihove lahke teže, togosti in udobja. Izbrati kakovostnega proizvajalca je prav tako pomembno, saj blagovne znamke kot Specialized, Giant, Scott, Bianchi, Cannondale, Pinarello, Colnago, Trek zagotavljajo visoko kakovost in vrhunsko izkušnjo. Torej, zavedanje teh lastnosti omogoča, da izberete cestno kolo, ki bo popolno za vaše potrebe ter vam omogočilo uživanje v vožnji po urbanih poteh in gladkih cestah.

Proizvajalec:
Merida
Rezultati 1 - 7 od 7Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 7 od 7Prikaži:     izdelkov na stran

Sledite nam:

kje smo