PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 17 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelja in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Kolesa

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Seznam želja

Ni izdelkov v Seznamu želja.

Električna kolesa

eBIG_NINE_400_gryblk_MY2021__1609259978_711

Za e-kolesa je značilno, da delujejo na električni pogon, ki pomaga pri poganjanju. Motor prevzame del truda pri vožnji, zlasti pri premagovanju klancev ali vožnji navkreber. Intenzivnost uporabe motorja je prilagodljiva in ga je mogoče tudi izklopiti.

Pri izbiri električnega kolesa je pomembno upoštevati tip kolesa in kapaciteto baterije. Mestna ali zložljiva električna kolesa so primerna za vožnjo po mestu, medtem ko so gorska ali treking e-kolesa bolj primerna za vožnjo v naravi. Ne glede na tip kolesa pa obstaja pet razlogov za nakup električnega kolesa.

  1. električno kolo omogoča hitrejšo in daljšo vožnjo. Dodatna moč motorja pod nogami omogoča prevoz večjih razdalj, kar pripomore k daljšim vožnjam.
  2. lastniki električnih koles pogosteje kolesarijo. Raziskave kažejo, da lastniki električnih koles kolesarijo večkrat kot lastniki klasičnih koles, kar vodi do večje uporabe in aktivnosti
  3. električna kolesa olajšajo ohranjanje kondicije. Kljub pomoči motorja se z večjo aktivnostjo ohranja kondicijo, kar je pozitivno za zdravje srca, pljuč in krvnega tlaka.
  4. premagovanje vzponov postane lažje. Električna kolesa imajo različne stopnje moči, kar olajša premagovanje zahtevnih vzponov. To je še posebej priljubljeno med gorskimi kolesarji, saj omogoča več uživanja med spustom.
  5. e-kolesa nudijo alternativo tistim, ki se želijo ukvarjati s kolesarjenjem, a zaradi starosti ali telesne pripravljenosti čutijo ovire. Električna kolesa omogočajo uživanje v kolesarjenju brez prevelikega napora.

Z vsemi temi prednostmi električna kolesa postajajo vse bolj priljubljena izbira med kolesarji, saj združujejo športno aktivnost z lahkotnostjo električne pomoči pri vožnji.

Rezultati 1 - 9 od 9Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 9 od 9Prikaži:     izdelkov na stran

Sledite nam:

kje smo