PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 18 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelje in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Kolesa

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Gravel kolesa

eSILEX_PLUS_600_ornblk_MY2021

Če iščete kolo, ki bi bilo nekje vmes med cestnim in gorskim, je gravel kolo idealna izbira. Gravel kolo, kot že ime nakazuje, je namenjeno vožnji po pesku, makadamu, neurejenih poteh in asfaltu. To izjemno vsestransko kolo združuje prednosti cestnega in gorskega kolesa ter ponuja številne prednosti.

Z njim lahko brez težav kolesarite po različnih podlagah, od asfalta in makadama do peščenih in gozdnih poti. To vam omogoča pokrivanje veliko več terena kot s kolesom, namenjenim samo cestni ali gorski vožnji. Gravel kolo je tako idealna izbira za tiste, ki si želijo raziskovati nove terene in se ne želijo omejiti na zgolj eno podlago. Poleg tega je gravel kolo izjemno vzdržljivo, saj je zasnovano za dolgotrajno vožnjo po različnih terenih. Okvir iz aluminija ali ogljikovih vlaken zagotavlja trpežnost, boljše zavore in širše pnevmatike pa boljši oprijem na različnih podlagah.

Vozna izkušnja z gravel kolesom je udobnejša kot pri cestnih kolesih. Daljši okvir, večja medosna razdalja in širše pnevmatike omogočajo boljši nadzor in udobje na grobih terenih. Poleg tega ima običajno več položajev za roke, kar omogoča različne drže telesa in manj obremenjuje zapestja in hrbet. Gravel kolo zagotavlja tudi večjo varnost pri vožnji po različnih podlagah, saj ima širše pnevmatike in boljše zavore. Prav tako je pogosto opremljeno z osvetlitvijo za vožnjo v slabših svetlobnih pogojih.

Gravel kolo je na voljo v različnih modelih in cenovnih razredih, kar omogoča širok izbor glede na individualne potrebe in proračun. Tako boste lahko izbrali kolo, ki ustreza vašim željam, športnim ciljem in avanturističnemu duhu. V specializirani kolesarski trgovini se posvetujte s strokovnjaki, da boste izbrali pravo velikost kolesa, model in dodatno opremo. Gravel kolo je popolna izbira za vse, ki si želijo raznovrstne kolesarske izkušnje in vsestransko uporabnost na različnih terenih.

Rezultati 1 - 5 od 5Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 5 od 5Prikaži:     izdelkov na stran

kje smo