PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 17 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelja in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Trekking cross kolesa

CROSSWAY_L_XT-EDITION_blublu_MY2021

Kolesarstvo je priljubljena oblika rekreacije, ki ne zagotavlja zgolj užitka in zabave, ampak ima tudi številne pozitivne učinke na naše zdravje. Med različnimi tipi koles - mestnimi, cestnimi in gorskimi - se vedno bolj izpostavljajo treking kolesa. Prav slednja ponujajo eno od najbolj vsestranskih možnosti za kolesarjenje.

Treking kolo s svojo prilagodljivostjo in zmogljivostjo predstavlja idealno izbiro za različne vrste terenov in kolesarske izlete. Vsestranskost je ena od glavnih prednosti, saj so primerna tako za asfalt, makadam kot tudi gozdne poti. S svojo trpežnostjo in vzmetenimi vilicami nudijo udobno vožnjo tudi po neurejenih površinah, medtem ko ustrezni plašči zagotavljajo dober oprijem in stabilnost.

Ergonomska drža je še ena prednost treking koles, saj omogoča udobno vožnjo in ohranja naravno držo hrbta. Kolesa pogosto vključujejo tudi praktično dodatno opremo, kot so prtljažniki spredaj ali zadaj, ki olajšujejo prevoz prtljage in dodatne opreme.

Za daljše vožnje in pustolovščine so treking kolesa odlična izbira, saj omogočajo raziskovanje različnih terenov in doživljanje nepozabnih dogodivščin. Pravilna izbira in vzdrževanje treking kolesa sta ključna za udobno in varno kolesarsko izkušnjo.

Izbor ustreznega treking kolesa in pravilna dodatna oprema bosta pripomogla k temu, da boste lahko uživali v široki svobodi kolesarjenja in raziskovanju novih pokrajin na najboljši možen način. Zato ne odlašajte več, izberite svoje treking kolo in se podajte na nepozabne kolesarske avanture!

Rezultati 1 - 9 od 9Prikaži:     izdelkov na stran
Rezultati 1 - 9 od 9Prikaži:     izdelkov na stran

kje smo