PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Odpiralni čas:

Pon-Pet: 10h - 18h

Sobota: 9h - 12h

Nedelje in prazniki zaprto!

Kontakt:

info@urgenca-bike.com

02/4710255

0
Vaša košarica je prazna!

>>>>AKCIJSKA PONUDBA ZIMSKIH SERVISOV KOLES !!!<<<<

Kolesa

Tiskanje
Akcija
mountainbike-fahrradgriff-a_p_711 1

Ročaj krmila SqLab 711

ProizvajalecSq Lab
Razpoložljivost:na zalogi 5 izdelek(ov)
Šifra izdelka:SQ711
24,95 €
23,70 €
Odličen ročaj krmila za vse kolesarje, ki si želijo udobja.
Velikost:
+ -

Opis

Kolesarske ročke- gripi: SQ lab 

Držati krmilo in zavore, omogočati prestavljanje, so pomembnejše naloge „gripov“, ki jih morajo opravljati, zraven tega, da morajo biti še udobni in omogočati zanesljivo montažo na krmilo.

Samo „grip“, ki optimalno paše v zapestje, lahko resnično dobro opravlja vse te naloge, zato SQ lab nudi „gripe“ različnih dimenzij.

Pri izmeri pritiska kontaktnih točk na površini zapestja */gripa, so rezultati pokazali, da je pritisk največji na zunanji strani zapestja, kjer poteka karpalni živec. To povzroča mrtvičenje prstanca in mezinca, kar navadni gripi brez 3d prilagoditev in razširitev ne morejo preprečit.

3D ergonomsko oblikovan razširitven del „ krilce“  SQ lab gripa poskrbi za zmanjšanje pritiska na tej točki, ki leži na zunanjem delu gripa, še vedno pa omogoča trden in varen prijem, ki je potreben pri MTB brezpotjih kakor tudi pri močnem zaviranju pri mestni vožnji.

711 sy:

Grip, ki omogoča zanesljivo in varno pritrditev na krmilo z sistemom „lock on“, katerega privijačimo na krmilo, kar prepreči vrtenje gripa in omogoči njegovo funkcijo.

Da grip optimalno paše v vaše zapestje je potrebno izbrati pravilno dimenzijo S, M ali L.

Z svojo obliko in funkcijo blaži mrtvičenje in mravljince v prstancu in mezincu. Za popolno udobje in preprečitev mravljincev v celotnem zapestju in prstih, pa je potrebno  pravilno izbrati krmilo (vstavi povezavo na krmila), glede na vašo pozicijo na kolesu, saj le to omogoča popolno sprostitev krpalnih živcev

Nazaj na: Ergonomski kolesarski ročaji SqLab

Sledite nam:

kje smo