PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 17 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelja in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Kolesa

Izdelki za primerjavo

Nimate izdelkov za primerjavo.

Seznam želja

Ni izdelkov v Seznamu želja.
Tiskanje
sqlab_sattel_602_ergolux_active_2_1_PT05__1684309909_912

Ergonomski kolesarski sedež SQlab 602 Ergolux Active 2.1

ProizvajalecSq Lab
Razpoložljivost:na zalogi 20 izdelek(ov)
Šifra izdelka:
129,95 €
Ergonomski sedež za trekking kolesa
Širina
+ -

Opis

Kratek opis
Najbolje prodajana linija izdelkov SQlab je vsestransko posodobljena: od izboljšane, lažje sedalne školjke, povečanega obsega nastavitev do popolnoma na novo razvite tehnologije za aktivni sistem Comfort, ki je zdaj nastavljiv s funkcijo stikala. Novost so tudi integrirani navoji za priključitev torbic. Novo sedlo 602 ERGOLUX® active 2.1 ponuja še več udobja z enako stopnjo razbremenitve in ožjim nosom sedla za več prostora za noge.

ERGOLUX® Več udobja - manj pritiska
Valovita vzpetina sedel ERGOLUX®, ki se razteza od zadaj proti spredaj, se popolnoma ujema z obliko večinoma izboklih sedalnih kosti. Povečana, manj točkovna stična površina zagotavlja najboljšo možno porazdelitev pritiska.

Prva stopnica nudi oporo zadaj in zagotavlja boljši prenos moči na pedala. Druga stopnica optimalno podpira sedalne veje in enakomerno porazdeli pritisk. Zaradi znižanega sedalnega nosu imata perinealni in sprednji del sramnične kosti ter sramnični lok več prostega prostora.

active- Tehnologija sedla za udobje
Preizkušeni sistem SQlab active omogoča, da sedlo sledi gibanju pedal, kar povečuje udobje, razbremenjuje medvretenčne ploščice in zmanjšuje pritisk na sedežne kosti. Aktivno gibanje lahko uravnavate z novo funkcijo stikala, in sicer v dveh nastavitvah.

 

aktivno udobje 2.1
SQlab predstavlja naslednjo razvojno stopnjo aktivne tehnologije. Aktivno gibanje 2.1 je mogoče z novo funkcijo stikala prilagoditi s takojšnjim učinkom v dveh stopnjah in to je otročje enostavno.

 

 

Nazaj na: Ergonomski kolesarski sedeži SqLab

Sledite nam:

kje smo