PRODAJA, SERVIS in POPRAVILA vseh vrst koles.

URGENCA BIKE

Cesta XIV.divizije 20a

2000 Maribor-Pobrežje

Pon-Pet: 10 - 18 h

Sobota: 9 - 12 h

Nedelje in prazniki zaprto!

0
Vaša košarica je prazna!

Splošni pogoji poslovanja

SPLETNA TRGOVINA :

Urgenca Bike je nastala iz razloga, da vam kot, specializirana trgovina za kolesarstvo, ponudi kakovostne izdelke - kolesa, ter vse rezervne dele, kolesarsko opremo, ter vso dodatno opremo, ki sodi k temu prečudovitem športu, oziroma rekreaciji.
Velik poudarek dajemo tudi na servis koles, zato vas vabimo, da se oglasite v našem servisu in trgovini na Pobrežju, kjer se vsaki strani posebej posvetimo.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Urgenca koles d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Urgenca Bike so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Naprošamo vas, da pred spletnim nakupom preberete splošne pogoje poslovanja. Z uporabo Urgenca koles d.o.o. spletne trgovine, ki se nahaja na spletni strani www.urgenca-bike.com se z navedenimi pogoji strinjate, v nasprotnem primeru vas naprošamo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Osnovni podatki ponudnika
Urgenca koles, d.o.o., Cesta XIV.d Divizije 20A, 2000 Maribor
Identifikacijska številka za DDV: SI91479690
Davčni zavezanec: DA
TRR: 0313 2100 0313 457


Telefon: 02/471 02 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Opredelitev pojmov
• Ponudnik je podjetje Urgenca koles, d.o.o., Cesta XIV Diviuzije 20A,2000 Maribor, ki upravlja s spletno trgovino na naslovu www.urgenca-bike.com
• Uporabnik je oseba, ki uporablja spletno trgovino ponudnika, ki deluje na tej spletni strani.
• Spletna prodajalna Urgenca koles je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.
• Kupec je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in kupuje v informacijskem sistemu spletne trgovine podjetja Urgenca koles, d.o.o., ki deluje na spletni stran www.urgenca-bike.com
• Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

NAROČANJE
Ob prvem nakupu boste pustili podatke, da vam bomo naročeno blago lahko poslali (polja označena z * so obvezna) . Nato izdelke, ki jih želite kupiti oddajte v košarico. Košarico lahko še prosto spreminjate, tako vsebinsko kot količinsko. Nakup zaključite šele s klikom na gumb: "Potrdite naročilo".


DOSTAVA NA DOM IN PLAČILO
V trgovini Urgenca Bike je možno plačilo po povzetju ali po predračunu na TRR:0313-2100-0313-457 (Skb) Plačilo po predračunu (elektronsko bančništvo) je za vas ugodnejše, saj se izognete plačilu provizije, (po ceniku Pošte Slovenije), ki vam jo Pošta Slovenije zaračuna, kljub naročilu, ki je višje od 20 EUR.
Dostavno podjetje ( Pošta Slovenije ali GLS) vam bo naročeno blago dostavilo na dom. V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, poštnemu uslužbencu plačate blago, poštnino in v kolikor se odločite za plačilo po povzetju tudi provizijo za položnico (po ceniku Pošte Slovenije ali GLS) z gotovino. Stroške embalaže ter pakiranja krije podjetje Urgenca Bike. Podjetje Urgenca Bike krije tudi stroške poštnine, ob naročilu 100 EUR in več, ne krije pa provizije za položnico, ki jo plačate v kolikor se odločite za plačilo po povzetju. V kolikor je naročilo manjše od 100 EUR, krije poštnino kupec sam, ki znaša 5 eur.


DOBAVNI ROKI
Vse izdelke, za katere potrdimo zalogo in ceno, odpremimo v 1-7 delovnih dneh po oddaji potrdila stranki ! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu.Vse informacije na kontaktni telefon 02/471-02-55. Informacije pa so možne tudi po e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov oddanem naročilu boste blago, skupaj z računom prejeli že v nekaj dneh. Če kakšnega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo obvestili o spremembi naročila. Skupaj se bomo dogovorili o možnih rešitvah.


ODSTOP OD NAROČILA
V kolikor želite odstopiti od naročila izdelka, lahko v petnajstih dneh to pisno sporočite preko elektronskega sporočila na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko klasične pošte na naslov: Urgenca Bike, Cesta XIV divizije 20A, 2000 Maribor. Petnajst dnevni rok prične teči dan po tem, ko ste dobili blago.
V nadaljnjih petnajstih dneh podjetju vrnete blago nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, priložite tudi račun. Stroške vračila blaga pri odstopu od naročila krije kupec, razen v primeru reklamacije zaradi pokvarjenega ali poškodovanega blaga. Takrat stroške poštnine krije Urgenca Bike. Podjetje Urgenca Bike vam bo v roku petnajstih dni povrnilo plačilo na TRR ali zamenjalo blago.

AŽURNOST PODATKOV
Trudili se bomo, da bodo podatki, navedeni na naši spletni strani ažurni in pravilni. Vseeno se lahko zgodi, da se zaloga, dobavni rok, cena ipd. spremenijo hitreje, kot jih uspemo popraviti na spletni strani. V takem primeru vas bomo obvestili o spremembah ter vam omogočili spremembo naročila.


VELJAVNOST PONUDBE
Pondba je veljavna, ko je potrjena iz naše strani (potrdimo ceno, zalogo in dobavo-status naročila-potrjeno ). V kolikor se pojavi odstopanje bodisi v ceni, količini, kvaliteti, nazivu, ali dobavnem roku, vas o tem obvestimo in vam ponudimo možnost spremembe naročila.
Pri veljavnih ponudbah veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV. V primeru, ko izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene. V tem primeru podjetje Urgenca Bike naročnika o tem obvesti.
Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja.


VELJAVNOST AKCIJSKE PONUDBE
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. (status naročila-potrjeno).


EVIDENCA NAROČIL
Vsa naročila hrani podjetje Urgenca Bike na svojem sedežu.


VAROVANJE PODATKOV
Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani urgenca-bike.com, bodo uporabljeni izključno za naše poslovanje, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne dokumentacije in ne bodo posredovani tretji osebi. V primeru nejasnosti pri oddaji naročila, si Urgenca Bike prilašča pravico, da z naročnikom naveže stik preko komunikacijskih sredstev na daljavo.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Varstvo potrošnikov:
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .


PRITOŽBE IN SPORI
Pritožbe ter reklamacije lahko sporočite v pisni obliki po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po klasični pošti, na naslov :Urgenca koles d.o.o., Cesta XIV divizije 20a, 2000 Maribor.
Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti pravilnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Navkljub temu se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe ažurirati podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskega stanja izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij proizvodov brez predhodne najave.

 

kje smo